Spatiul vast al acestei incaperi a fost special amenajat , incat aerul sic pe care il respira il poate concura pe cel al livingului. Pentru un cadru la fel, respecta o regula de baza a designului interior: unitatea decorului.Datorita suprafetei sale generoare, bucataria poate include fara probleme si diningul. Pentru a pune in evidenta cat mai bine aceasta zona, monteaza deasupra casei, in functie de dimensiunile acesteia, una sau mai multe lustre avand acelasi design.
Este important ca atat mobilierul de dining, cat si cel de bucatarie sa fie definite de acelasi stil si, de preferat, sa se inscrie in aceeasi gama cromatica, pentru a rezulta un interior armonios.
Daca vrei cat mai multa luminozitate in incapere, atunci albul se dovedste un aliat de baza. Pentru contrast, finiseaza peretii si pardoseala intr-o culoase ceva mai inchisa, preferabil pastelata.
In completarea mobilierului de bucatarie, poti fixa dedesubtul ferestrei, pe toata lungimea ei, un corp ingust, suspendat, sau de pardoseala, extinzand in acest mod spatiile de depozitare. Mai mult, poti face din acesta zona chiar una de lectura, asezand pe corpul respectiv, sau chiar pe glafurile ferestrei, cartile ori revistele preferate, cu care sa te delectezi in timp ce-ti savurezi cafeaua sau ceaiul in dining.